Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Hússaláta hozzávalók:
4 szem főtt burgonya
20 dkg főtt marhahús 2 kisebb ecetes
uborka 2 alma 15 dkg majonéz
1 dl kefír 1 tk. citromlé 1 tk. porcukor
2 tk. mustár só
Hússaláta elkészítése:
A hideg főtt burgonyát kis kockákra vágjuk. A marhahúst csíkokra metéljük,
az uborkát karikára vágjuk.Az almát felkockázzuk. Összekeverjük
a saláta hozzávalóit. A majonézt kikeverjük a kefirrel, majd citromlével,
porcukorral, mustárral és sóval ízesítjük. A majonézmártást a hússalátába forgatjuk, és harmínc percig érleljük. Salátával bélelt tálba halmozzuk.
Megjegyzés: Rozskenyeret kinálunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés