A bélszínt besózzuk, egy óráig sóban tartjuk. Zsiradékban átsütjük,
azután víz hozzáadásával puhára pároljuk. Közben a
gombát vékony szeletekre vágva a húshoz adjuk. Egy darabig
együtt pároljuk, és ha a hús egészen puha és zsírjára sült, a
liszttel lehintjük, pirítjuk, vízzel felhígítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt
és azzal hirtelen felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk és a
gombamártást ráőntjük. Rizzsel, párolt zöldborsóval tálaljuk.
Ha nem jutunk bélszínhez, kicsontozott lapos hátszínt, fehérpecsenyét
is készíthetünk gombás bélszín módjára, csak tovább
pároljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés