Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Hamis borjúhús marhahúsból hozzávalók:
25 dkg sovány marhahús 10 dkg héjában főtt és
szitán áttört burgonya 1 dl tej hagyma só bors 4 1/2 evőkanál olaj vagy 8 dkg zsír
Hamis borjúhús marhahúsból elkészítése:
A marhahúst kétszer ledaráljuk, hozzáadjuk a burgonyát. 1 dl
tejjel elkeverjük, fűszerezzük és egy óráig pihentetjük. A hús
a tejet teljesen magába szívja. Lísztezett deszkán lapos szeleteket
formálunk belőle mindkét oldalát meglisztezzük és nagyon
forró zsírban sütjük. Fordítsuk meg és szedjük ki. Süthetjük zsiradék nélkül teflon-edényben vagy roston, de ilyenkor tálalásnál rakjunk a szeletek tetejére borsónyi vajat.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés