Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Magyaróvári borjúszelet hozzávalók:
8 szelet borjúhús 8 vékony szelet sovány sonka
8 hajszálvékony szelet sajt (ementáli vagy eidámi) 15 dkg gomba 5 dkg vaj vagy 2 evőkanál olaj só törött bors
Magyaróvári borjúszelet elkészítése:
A borjúhús szeleteket alaposan kiverjük, és megsózva, zsiradék nélkül teflonedényben, illetve roston hirtelen kisütjük, majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.
A maradék vajon sóval, törött borssal megpároljuk az apróra
vágott gombát, és ha elfőtte a saját levét, a hússzeletekre simítjuk.
Mindegyiket befedjük 1-1 szelet sonkával, erre 1-1 szelet
sajt kerül, és az egészet a sütőbe toljuk,addig sütjük, míg a sajt
rá nem olvadt a tetejére, de nem szabad megpirítani
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés