Tészta:Tojás sárgája, margarin és a porcukrot habosra kikeverjük. Diót,kakaóport, lisztet a sütőporral az előzőekhez hozzákeverjük. A tojás fehérjét kemény habbá verjük. Ezután belekeverjük óvatosan az előzőleg kikevert masszához. A tepsit előtte margarinnal kikenjük. Kb. 180 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Sütés után a lekvárt a kihűlt tésztára kenjük.
A diórémet kikeverjük ( Ehhez csak annyi vizet kell adni, hogy kenhető legyen ). Elkészülte után a lekvárral megkent tésztára kenjük.
A kakaós krém: a margarint a kakaóval simára keverjük, rumaromával és mazsolával ízesítjük. Rátesszük a lekvárral és dióval megkent tésztára.
A máz: vízgőz fölött az összetevőket fölolvasztjuk és a sütemény tetejére kenjük.
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés