Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Kecskesajtos paradicsom hozzávalók:
15 dkg kecskesajt 1 nagyobb
vagy 2 kisebb paradicsom olívaolaj
fűszerek (bazsalikom oregánó bors) pesto olívabogyó és lilahagyma a díszítéshez
Kecskesajtos paradicsom elkészítése:
Szeletekre vágjuk az olívabogyót, és apró kockára a hagymát. A paradicsomot
félbevágjuk, vékony lapokra karikázzuk. A kecskesajtból fél centi
széles szeleteket vágunk. A tepsibe sütőpapírt terítünk, rárakjuk a paradicsomszeleteket úgy, hogy ne érjenek
össze. Meglocsoljuk olívaolajjal,fűszerezzük, majd beborítjuk a sajttal,
a sütőbe toljuk negyed órára. Ha megsült, megvárjuk, míg a sajt teteje
megdermed. Egy-egy pöttynyi pestóval megkenjük a sajtos paradicsomszeletkék
tetejét, majd rászórjuk az olíva-hagyma keveréket és tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés