Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Zöldborsóleves II hozzávalók:
kb. 50 dkg zöldborsó 3-4 sárgarépa 1-2 kisebb fehérrépa negyed karalábé negyed zeller vagy
1-2 zellerszár 1 közepes fej hagyma só olaj A grízgaluskához: 1-2 tojás
búza dara só
Zöldborsóleves II elkészítése:
Kevés olajra dobjuk a felkarikázott zöldségféléket, a borsót és a hagymát
egészben. Picit pároljuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk. A grízgaluskához
felverjük a tojásokat, sózzuk, és annyi grízt keverünk hozzá hozzá,
hogy sűrű tésztaállagot kapjunk.Amikor elkészült a zöldség, evőkanállal
a forrásban lévő levesbe szaggatjuk a galuskát.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés