Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Forró csokoládé hozzávalók:
6 dl tej 4 dl habtejszin 15 dkg étcsokoládé őrölt fahéj őrölt szegfűszeg 2 ek. cukor l csipet só
Forró csokoládé elkészítése:
A tejszint elkeverjük a tejjel. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, belecsorgatjuk a tejszines tejbe. Tűzre tesszük, hozzáadjuk a fűszereket, felforraljuk. Habverővel kevergetjük, végül a tűzről lehuzzuk, hozzáadjuk a cukrot,addig verjük amíg krémes-habos lesz. Talpas poharakba öntjük fahéjjal és szegfűszeggel díszitjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés