Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Grissini hozzávalók:
40 dkg finomliszt 2 dl víz 0.5 dl olivaolaj 1 dl langyos tej 1 tk só 2 dkg friss élesztő 2 tk porcukor.
Grissini elkészítése:
Az élesztőt a porcukorral elmorzsoljuk, majd a meglangyositott tejhez adjuk. A lisztet és a sót nagyobb tálba öntjük, hozzáadjuk az élesztős tejet, a vizet és az olivaolajat, majd összedolgozzuk. Ha kész letakarjuk és meleg helyen egy órát pihentetjük. A kész tésztát deszkára boritjuk, átgyúrjuk, és kígyókat sodrunk belőle. A tésztakígyókat sütőpapiros tepsire tesszük, és aranyszinüre sütjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés