Krémhez:
2 cs. puncs pudingpor
2 ek. liszt
4 dl víz
20 dkg porcukor 25 dkg margarin
Puncsos szelet II elkészítése:
Gőz fölött a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután adjuk csak hozzá a tojások sárgáját. Ezt is keménnyé verjük fel. Majd mehet bele a pudingpor.
A tepsit kisírozzuk és behintjük lisztel. A kapott masszát ebbe a kikent tepsi tesszük, megsütjük.
Krém
Vízzel, lisztel a pudingport simára keverjük ki. Ezután addig főzzük amíg sűrű nem lesz. Ezután kavargatás mellett hagyjuk, hogy kihűljön ( langyosra ). Csak ezután mehet bele a porcukor és a sütőmargarin. A tésztát felvágjuk és a lapok közé tesszük a kész krémet...
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés