Gyümölcsös francia pirítós


Bevásárlólista:
36 szelet fehér szendvics kenyér
krémsajt ( 340 g )
65 g cukor elosztva;plusz 2 evőkanál
1 evőkanál citromhéj
1 csésze zsíros tej ( 240 ml )
¾ csésze nehéz krém ( 180 ml )
½ csésze világosbarna cukor ( 110 g )
3 nagy tojás
2 teáskanál vanília kivonat
¼ teáskanál őrölt szerecsendió
5 teáskanál őrölt fahéjat elosztva
¼ csésze eperlekvár ( 80 g )
¼ csésze áfonyalekvár ( 80 g )
¼ csésze málnalekvár ( 80 g ) Tálaláshoz:1 csésze juharszirup ( 335 g )
2 evőkanál porcukor ½ csésze szamóca ( 75 g ) szeletelve
½ csésze áfonya ( 50 g )
½ csésze málna ( 60 g )

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu