Csupacsoki

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
10 tojásos kakaós piskóta
Krém:
3 cs.csoki puding
45 dkg cukor
18 kanál liszt
45 dkg vaj
3 cs.van.cukor
10 dkg csoki olvasztva7
5 dl tej


Elkészítés:
A piskótát 3 lapra vágjuk. Krém:a habosra kevert vajban eldolgozzuk a cukrot és a van.cukrot,valamint az olvasztott csokit.A pudingport a liszttel összekeverjük.A tejet felforraljuk,majd tűzről lehúzva hozzákeverjük a lisztes port,majd 2 percig főzzük folyamatosan keverve.Addig kevergetjük,míg ki nem hűl,a vajat kanalanként adjuk hozzá. Ezzel kenjük meg a lapokat. Én marcipánnal vontam be,és díszítettem,de tejszínhabbal díszítve is nagyon finom.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu