Elefánt könnycseppje

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
3 darab banán

Tészta: 6 darab tojás
3 evőkanál liszt
3 evőkanál kakaó
6 evőkanál cukor
1/2 cs. sütőpor
Krém: 7 evőkanál tej
18 dkg darált dió
1 cs. főzős vaníliás puding
sütőmargarin
15 dkg kristálycukor
Máz: 5 evőkanál cukor
1 evőkanál kakaó
5 dkg sütőmargarin
víz


Elkészítés:
A tésztából egy kakaós piskótát kell készíteni. A krémhez felsorolt összetevőket megfőzzük és ezután hozzáadjuk a sütőmargarint. Hagyjuk hagy hűljön egy kicsit.Amikor már hűvös lett rákenjük a sült piskótára. A közepébe teszünk banánt és feltekerjük a piskótával együtt. ( úgy kell feltekerni, hogy a piskóta szélei összeérjenek. )




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu