Sopszka saláta kecskesajttal

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
3 közepes nagyságú uborka
2 zöldpaprika
5 paradicsom
10 dkg juhsajt és kecskesajt
1 fej vöröshagyma
olaj(lehetőleg olíva)

borecet


Elkészítés:
A hagymát megtisztítom félbevágom, és hajszálvékony karikákra szeletelem.
Az uborkát héjastól hosszában kettévágom, majd felszeletelem a paprikát laskára és a paradicsomot kockára. Az egészet összekeverem, egy kevés borecettel, bőven olajjal megöntözöm, és megsózva néhány óráig állni hagyom.
Tálalás előtt újra összekeverjük, és a tetejére csípős juhsajtot és kecskesajtot morzsolok.


imádjuk húsokhoz és magában is

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu