Rakott káposzta
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1kg savanyú káposzta
1 fej hagyma
1 paradicsom
1 paprika
50 dkg darált hús
25 dkg rizs
3 poharas tejföl
őrölt pirospaprika
25 dkg bacon
Elkészítés:
Olajon megpirítjuk a hagymát és erre tesszük a darált húst, pirospaprikát, apróra felvágott paradicsomot és paprikát.
Jól összefőzzük. A rizst külön pároljuk meg.
A káposztát kevés olajon megpároljuk. Egy jénai tálat kibélelünk szalonnával, erre tesszük rá a káposzta felét, erre pedig jön rá a darált húsos ragu.Ezután a rizs és a tejföl.
Megismételjünk a rétegezést, a tetejére szalonna
kerülhet. Előmelegített sütőben készre sütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu