Rántott hús cheddar sajttal

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 babérlevél
3 daab szegfűszeg
6 dl tej
10 szem bors
60 g liszt
60 g vaj
pici só
frissen őrölt bors
1 teáskanál szerecsendió
4 csirkemell
2 darab tojás
100 g zsemlemorzsa
reszelt cheddar sajt
olaj


Elkészítés:
A vöröshagymát megpucoljuk és a babérlevelet a szegfűszeggel hozzátűzzük. A tejet egy tálba tesszük melegedni. Beletesszük a hagymát és a borsszemeket. Kb. 20 percig így főzzük az egészet. A 60 g vajat egy tálban megmelegítjük. Ehhez mehet bele a liszt, némi tej, só, bors, és a szerecsendió. Utána a csirkemelleket elkészítjük úgy minta a rántott húst. Majd egy tepsibe tesszük a csirkemelleket és megkenjük öntettel és megszórjuk bőségesen cheddar sajttal.Előmelegített sütőben kb. 5 percig sütjük. Tálaljuk krumplival, zöldségekkel, és tartármártással...


Az eredeti recept és kép:Proper Tasty

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu