Pástétom
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
2.5 dkg húsos szalonna
50 dkg darált sertéscomb
1 vöröshagyma
15 dkg tejben áztatott kenyér
3 dara tojás
só
frissen őrölt bors
borsikafű
chili
Elkészítés:
Megpirítjuk a szalonnát és a hagymát. Beáztatjuk a kenyeret a tejbe. Hozzákeverjük a húshoz, ráütjük a tojásokat, és a fűszereket. Kibéleljük az őzgerincformát sütőpapírral. Belesimítjuk a masszát az őzgerincformába. Előmelegített sütőben megsütjük. Bagettel és valamilyen salátával tálaljuk. Gazdagabb lehet pirított gombával. ( konyakba áztatott aszalt gyümölccsel is kiváló )
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu