Füstölt lazacos szendvics

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2-3 nagyobb burgonya
1 közepes reszelt hagyma
2 felvert tojás
1 evőkanál kukoricakeményítő
friss kaporszál
4-5 evőkanál krémsajt
néhány szelet füstölt lazac
vörös hagyma
vékonyra szeletelt kapribogyó ízlés szerint


Elkészítés:
Lereszeljük a burgonyát és a hagymát.Összekeverjük. Konyharuhával kicsavarjuk belőle az összes levet. Utána hozzákeverjük a kukoricakeményítőt és a sót. Mehet a mikróba 20 másodpercre. Mehet bele a felvert tojás. Összekeverjük. Pici lisztel meghintjük, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Kis tenyérnyi formákat csinálunk és forró olajban kisütjük. Amikor megsült az egyik oldalát megkenjük sajtkrémmel, erre tesszük rá a lazac szeletet,erre a hagyma szeletek, a kapribogyó és a friss kapor.A tetejére teszünk még egy szelet sült burgonyás lapot.


Az eredeti recept és kép:tastemade

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu