Jalapeno Popper ( chilis ) Töltött hot dog

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
300g krémsajt
100 g reszelt cheddar
100 g reszelt mozzarella
3 friss ( Jalapeno Popper) chili kockára vágva
szalonna vékonyra vágva és pirítva 1 teáskanálnyi só
1 ts paprika


600g marhahús
1 evőkanál só
1 tk fokhagyma( darált)
1 ts paprika
BBQ szósz


Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a krémsajtot, mozzarellát, cheddart, chilit, sót és borsot.Vékony kis kolbászokat formálunk belőle folpack segítségével. Kb. 5 darabot készítünk és betesszük a fagyasztóba pihenni kb. 2-3 órára. Egy tálban összegyúrjuk a marhahúst, a darált fokhagymát, sót, borsot. A húst kinyújtva a sajtkrémes "kolbászokat" feltekerjük vele. ( A sajtkrém marhahússal fedve lesz ).Kb. 200 fokon meggrillezzük. A hod-dog kiflinket is meggrillezzük, de csak a belsejüket. Megkenjük BBQ szósszal. Uborkaszeleteket teszünk a kiflire és erre mehet a meggrillezett kolbászunk. Rátesszük a kifli tetejét...és Jó étvágyat...:)


Az eredeti töltött hod-dog receptje és a képe:twistedfood

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu