Kolbászos cukkini leves

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
kb. 25 dkg kolbász
1 közepes vöröshagyma aprítva
1 közepes zöldpaprika aprítva
3 csésze marhahúsleves
kockára vágott paradicsomok
1 evőkanál darált friss bazsalikom vagy 1 teáskanál szárított bazsalikom
1 evőkanál darált friss petrezselyem vagy 1 teáskanál szárított petrezselyem
1 közepes cukkini
1/2 csésze leves tészta


Elkészítés:
Egy nagy serpenyőben 4-6 percig főzzük a kolbászt, a hagymát és a borsot közepes lángon, vagy amíg a kolbász már nem rózsaszín. A marhahúslevest, paradicsomot, bazsalikomot és petrezselymet adjunk hozzá; felforraljuk. Keverjük cukkinit és a levestésztát; forraljuk fel megint. Fedjük le, kb. 10-12 percig, vagy amíg a cukkini és a levestészta meg nem fő.


A kolbászos cukkini leves eredeti receptje és a kép hozzá:tasteofhome

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu