Forralt bor ( almaborral )

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1 liter almabor
1 üveg vörös bor
például Cabernet Sauvigno
60ml méz
2 fahéj
1 narancs héja;és a narancslé
4 egész szegfűszeg
3 csillagánizs
4 narancs hámozva "köretnek"


Elkészítés:
Az almabort, a bort, a mézet, a fahéjat, a narancshéjat, a narancslevet, a szegfűszeget és a csillagánizst összekeverjük egy nagy serpenyőben, forraljuk fel és főzzük alacsony lángon kb. 10 percig. Öntsünk bögrékbe, adjunk hozzá narancshéjat és tálaljuk.


Az eredeti recept és kép a Forralt borhoz ( almaborral ):foodnetwork

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu