Cukormázas sonka

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 teljesen főtt csontozott sonka
1 csésze barna cukor
2 teáskanál mustár
1-2 evőkanál almaecet


Elkészítés:
A teljesen főtt sonkát beírdaljuk. Egy tepsibe rakjuk, és fedjük le. Előmelegített sütőben sütjük kb. 90-120 percig. Egy tálban összekeverjük a barna cukrot, a mustárt és a megfelelő mennyiségű ecetet, hogy vastag paszta legyen. A sonkát kivesszük a sütőből és a tetejére elkenjük a mustáros pasztát. Letakarjuk és visszatesszük a kb. 160-170 fokos sütőbe kb. 15-30 percig sütni. Tálaláshoz szeleteljük..


Cukormázas sonka eredeti receptje és képe:tasteofhome

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu