Krémsajtos és metélőhagymás omlett

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj
4 nagy tojás
2 evőkanál darált metélőhagyma
2 evőkanál víz
1/8 teáskanál só
1/8 teáskanál bors
55 gramm krémsajt
darabolva Salsa


Elkészítés:
Egy nagy serpenyőbe olajat öntünk. Hagyjuk forrósodni. Felverjük a tojást, a metélőhagymát, a vizet, a sót és a borsot. Öntsük bele a tojáskeveréket a serpenyőbe. Nem keverjük össze, hanem hagyjuk , hogy megsüljön...Akkor az egyik oldalára rátesszük a krémsajtot és ráhajtjuk a másik oldalát a krémsajtos részre. Salsa szósszal tálaljuk.


Az eredeti recept és kép a Krémsajtos és metélőhagymás omletthez:tasteofhome

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu