Egyszerű lasagnás lepénykenyer

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
kb. 40 dkg ricotta sajt
20-25 dkg aprított mozzarella sajt
kb. 10 dkg parmezán sajt
1 tojás
2 teáskanál olasz ételízesítő
kb. 40-45 dkg kolbász
6 darab lepénykenyér


Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt kb. 190 ° C-ra. Keverjük össze a tálba a ricotta sajtot, a mozzarella sajt felét, a parmezán sajtot, a tojást és az olasz ételízesítőt. Süssünk kolbászt egy serpenyőben közepes lángon, amíg már nem rózsaszínű, 5–10 percig. Keverjük hozzá a marinara szószt. A sajtkeverék 1/6-át egyenletesen kenjük el minden lapos kenyérre; befedjük kolbászkeverékkel. Tetejére a maradék mozzarella sajtot helyezzük. Süssük az előmelegített sütőben, amíg a sajt meg nem olvad és pezseg, kb. 10-15 percig.


Az eredeti kép és recept a Egyszerű lasagna pizzahoz: allrecipes

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu