Régimódi forró vajas rum

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 csésze barna cukor
½ csésze vaj
1 csipet só
2 liter forró víz
3 fahéjrúd
6 egész szegfűszeg
2 csésze rum 1 csésze édesített tejszínhab
ízlés szerint őrölt szerecsendió


Elkészítés:
Keverjük össze a barna cukrot, vajat, sót és forró vizet egy 5 literes edényben, és takarék lángon melegítjük. Adjunk hozzá fahéjat és szegfűszeget. Letakarva 5 órán át alacsony hőmérsékleten főzzük. Keverjük hozzá a rumot. Bögrébe szedőkanállal kimérjük, tetejére tejszínhab és reszelt szerecsendiót teszünk.


Az eredeti recept és kép a Régimódi forró vajas rumhoz:allrecipes

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu