Rakott karfiol hallal, és besamel mártással

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 fej karfiol
besamel mártás
25 dkg sajt( lehet vegyesen is füstölt és natúr )

bors
alaszkai tőkehalfilé( kb. 40-50 dkg )


Elkészítés:
A karfiolt rózsáira bontjuk szét. Enyhén sós vízben félpuhára pároljuk meg. Ezután egy jénaiban sütjük meg. A jénaiban szépen rétegezzük. Alulra tesszük a karfiolt erre mehet a hal.Ezt megkenjük besamel mártással ... A rétegek egymást követig, a lényeg, hogy a tetejére karfiol kerüljön. A tetejét vastagon megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. egy órát sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu