Csokoládés rénszarvas sütik

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2-3/4 csésze liszt
1-1/4 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
3/4 csésze vaj kockára vágva
1-1/2 csésze csomagolt barna cukor
2 evőkanál vizet
2 csésze félédes csokoládé chips
2 nagy tojás
1/2 teáskanál mandula kivonat
csokoládés cukormáz
Díszek: Cukorkaszem
Mini perec
M & Ms


Elkészítés:
Keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Helyezzünk vajat, barna cukrot és vizet egy nagy serpenyőbe; főzzük és keverjük alacsony lángon, amíg a vaj megolvad. Vegyük le a tűzről; keverjünk bele csokoládéforgácsot, és simára keverjük el. Utána mehet hozzá a tojás. Keverjük hozzá a liszt keveréket. Körülbelül 15 percig állni hagyjuk. A tészta fagyasztásához formázzon egy evőkanál tésztát golyókká; mindegyiket vékonyra simítjuk. Helyezzük be egy fedett edénybe, elválasztva a rétegeket sütőpapírral; dermedjen meg, amíg szilárd nem lesz. (Legfeljebb 3 hónapig fagyasztható.) A sütéshez melegítse elő a sütőt 170°-180° -ra. A fagyasztott tésztarészeket 5 cm távolságra tegyük zsírozott tepsibe. Süssük kb. 12-14 percig. Várjuk meg míg teljesen kihűl. Kenjük meg a sütiket cukormázzal, és egy kis mennyiséget tartson fenn a száj számára. Díszítsd az arcokat cukorka szemekkel; adjunk hozzá perecet az agancshoz és M & M-eket az orrhoz. Csőszájat cukormázzal rajzoljunk.


Csokoládés rénszarvas sütik eredeti receptje és képe:tasteofhome

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu