Húsos, sajtos egytálétel
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
húst 1 cm vastagra vágjuk fel( karaj )
só
bors
paprika
1 hagyma
200 g reszelt sajt
4 főtt tojás
6 evőkanál natúr joghurt ( sóval és bazsalikommal alaposan keverjük össze )
Elkészítés:
A húsunkat egy centis darabokra vágjuk fel. Klopfoljuk ki a szeleteket. Sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk.
Egy fel hagymát felvágunk.Egy jénai tálnak az aljába szórjuk a hagymát, és erre mehetnek rá a hússzeletek.
Lereszeljük a sajtot, és a főtt tojásokat.
Egy nagyobb tálban összekeverjük: a reszelt sajtot, tojást, joghurtot, sót, bazsalikomot. Ezt a masszát rátesszük a húsok tetejére szép egyenletesen.
Sütőben kb. 40 percig sütjük kb. 180 fokon.
Húsos, sajtos egytálétel eredeti receptje és képe:youtube
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu