Áfonya és alma granitas

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
2 csésze áfonyalé
1 csésze almalé


Elkészítés:
Keverjük össze az áfonyalét és az almalét egy nagy kancsóban vagy tálban. Egy sekély tepsibe öntjük, fóliával letakarjuk, és 45 percig, vagy éppen dermedésig fagyasztjuk. Vegyük ki a fagyasztóból, és villával törjük szét a granitát. Fedjük le fóliával, és tegyük vissza a fagyasztóba további 2 órára, vagy ha nem lesz latyak, 1 óra múlva villával lekaparjuk a keveréket. A granitát kanalazzuk a tálalópoharak vagy tálakba, és azonnal tálaljuk.


Áfonya és alma granitas eredeti receptje és képe:taste

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu