Fehércsokis sajttorta ( sütés nélküli )

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
350 gramm zabkeksz
10 dkg vaj
350 ml tejszín
250 gramm mascarpone
300 gramm fehércsoki


Elkészítés:
A ledarált kekszhez hozzáadjuk a vajat. Tortaformába belerakjuk, és kanaállal elegyengetjük. A tejszínt habbá vered fel. Hozzáadjuk a mascarponét és vízgőz felett felolvasztott fehércsokoládét. Ez az összekevert masszát rátesszük a kekszes alapra. Betesszük a hűtőbe pihenni egy éjszakát. Ezután egy deci tejszínhez hozzáadjuk a maradék egy tábla csokit. Összekeverjük. Rátesszük a kész tortánk tetejére. Ez pihen még kb. 2-3 órát. A torta szélét a maradék darált keksszel megszórjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu