Tripla csokis forró csokoládé

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
50 ml tejszín
150 ml tej
50 g apróra vágott tejcsokoládé
25 g apróra vágott étcsokoládé
néhány mini fehér csokoládé gomb


Elkészítés:
A tejszínt felverjük addig, amíg kemény nem lesz, majd félretesszük. A tejet egy kis serpenyőbe öntjük, és óvatosan forraljuk fel. Adjuk hozzá a tejcsokoládét és az étcsokoládét, majd keverjük olvadásig. Öntsük egy bögrébe, és öntsük a tetejére egy adag tejszínt, majd szórjunk rá néhány mini fehér csokoládégombot a díszítéshez.


A recept és kép eredetileg Tripla csokis forró csokoládéról:bbcgoodfood

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu