Diós rácsos süti

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
40 dkg liszt
1 sütőpor
16 dkg zsír
10 dkg cukor
2 tojás
1 citrom héja és leve
1 dl tejföl.


Elkészítés:
A megadott anyagokból tésztát készítünk, és a kinyújtott tésztát tepsibe tesszük, majd megkenjük barack lekvárral,és a diós masszát rákenjük. Egy kis tésztából rácsot készítünk a tetejére,végül sütjük. /Diós massza hozzávalói: 20 dkg cukrot, 3 tojás sárgájával habosra keverjük, beleteszünk 20 dkg darált diót, 1 vaniliáscukrot, és a 3 tojás fehérjét, amit kemény habnak felvertünk./


A meggyúrt tésztát ajánlatos kb. fél órát pihentetni.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu