Ecetes vörös káposzta
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
4 csésze apróra vágott vörös káposzta (kb 1/2 közepes fej)
2 gerezd fokhagyma félbevágva
1 teáskanál egész bors
1 csésze víz
1 csésze almaecet
1 evőkanál cukor
2 teáskanál só
Elkészítés:
Egy nagy tálba helyezzük a káposztát, a fokhagymát és a borsot. Egy serpenyőben forraljuk fel a vizet, az ecetet, a sót és a cukrot, amíg a cukor és a só fel nem oldódik. Öntsük a káposztára. Letakarjuk és kb. 2 órát állni hagyjuk...
Ecetes vörös káposzta receptje és képe eredetileg:tasteofhome
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu