Egyedényes sajtburger tészta

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
marhahús( 455 g )
1 csésze hagyma( 150 g ) kockára vágva
1 evőkanál darált fokhagyma
1 teáskanál só
½ teáskanál bors
2 evőkanál worcestershire szósz
2 evőkanál ketchup
4 csésze marhahúsleves( 945 ml )
16 dkg fusilli ( orsó ) tészta( 455 g )
3 csésze reszelt cheddar sajt( 300 g )
½ csésze tej( 120 ml )
zöldhagyma


Elkészítés:
Egy nagy fazékban, közepesen magas lángon adjunk hozzá darált marhahúst, hagymát, fokhagymát, sót, borsot, worcestershire szószt és ketchupot. Sütjük barnulásig, körülbelül 6-7 percig. Öntsük fel a marhahúslevessel és egy csésze vízzel, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a tésztát, és pároljuk 20 percig, vagy amíg a tészta teljesen megfő, és a húsleves elfő, időnként megkeverve. Öntsük hozzá a tejet és a sajtot. Addig keverjük, amíg a sajt elolvad. Néhány szeletelt zöldhagymával díszítve tálaljuk.


Egyedényes sajtburger tészta eredeti képe és receptje:tasty

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu