Klasszikus pesto

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
50 g fenyőmag
80 g bazsalikom
50 g parmezán
2 gerezd fokhagyma


Elkészítés:
Melegítsük fel egy kis serpenyőt alacsony lángon. A fenyőmagot időnként megrázva aranysárgára főzzük. Aprítógépbe tesszük a bazsalikommal, parmezánnal, olívaolajjal és fokhagymagerezdekkel. Habverjük simára, majd ízlés szerint fűszerezzük.


Kevesebb mint 15 perc alatt készítsen házi pestót mindössze öt összetevőből. Ez a gyógynövényes olasz stílusú szósz remekül keverhető a tésztával egy gyors étkezéshez Eredeti kép, és recept a Klasszikus pestónak:bbcgoodfood

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu