Rosolli
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
40 dkg főtt krumpli
4 savanyú uborka
1 dl tejszín
4 szál főtt sárgarépa
4 db főtt cékla
2 alma
1 csokor metélőhagyma
só
1 kis fej vöröshagyma
őrölt bors
1 kiskanál ecet
csipetnyi cukor
fél csokor petrezselyemzöldje
Elkészítés:
A zöldségféléket és az almát kis kockákra vágjuk, majd fűszerezzük, hozzáadjuk a lereszelt hagymát, az apróra vágott
metélőhagymát és petrezselyemzöldjét, majd lazán összekeverjük.
Végül ráöntjük az ecettel és cukorral elkevert felvert tejszínt.
( skandináv recept )
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu