Húsos rétes
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 cs snidling
50 dkg darált hús
1 tasak fasírt fűszervarázs
4 ecetes uborka
1 csomag réteslap(4 lapos)
4 ek. olaj
5dkg reszelt sajt
1 ek. margarin
Elkészítés:
A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk. A darált húst összedolgozzuk a fűszervarázssal és a snidlingel. Az uborkát apróra vágjuk. A réteslapokat meglocsoljuk olajjal. A hosszanti részén elosztjuk a sajtot, az uborkát és a húst. A húsmasszából keveset az egész réteslapon szétszórunk. Ezután felcsavarjuk (konyharuha segítségével).
A sütőt 220c-fokra előmelegítjük. A margarint felolvasztjuk, megkenjük vele a sütőlapot és a tétest. A sütőben 50 percig sütjük.
Paradicsommal vagy akár salátával is ehetjük...
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu