Raffaelló szelet
Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
Tészta:
6 db tojás fehérje
25 dkg kristálycukor
10 dkg rétesliszt
15 dkg kókuszreszelék
Krém:
1 csomag vaníliás puding
6 tojás sárgája
10 dkg kristálycukor
3 dl tej
20 dkg sütő margarin
10 dkg porcukor
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral kemény habbá verjük. Ezután elkeverjük benne a réteslisztet és a kókuszreszeléket.
Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük. Amikor megsült azonnal kiborítjuk, morzsával enyhén megszórt deszkára.
A krém: A pudingot tojás sárgájával, cukorral a tejjel simára keverjük, majd főzzük. A margarint habosra keverjük a porcukorral. Az így kapott 2 féle krémet hidegen összekeverjük.
A tésztát megkenjük a krémmel. Tetejére pirított mandulát szórunk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu