Raffaelló szelet

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Tészta: 6 db tojás fehérje
25 dkg kristálycukor
10 dkg rétesliszt
15 dkg kókuszreszelék

Krém: 1 csomag vaníliás puding
6 tojás sárgája
10 dkg kristálycukor
3 dl tej
20 dkg sütő margarin
10 dkg porcukor


Elkészítés:
A tojásokat a cukorral kemény habbá verjük. Ezután elkeverjük benne a réteslisztet és a kókuszreszeléket. Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük. Amikor megsült azonnal kiborítjuk, morzsával enyhén megszórt deszkára. A krém: A pudingot tojás sárgájával, cukorral a tejjel simára keverjük, majd főzzük. A margarint habosra keverjük a porcukorral. Az így kapott 2 féle krémet hidegen összekeverjük. A tésztát megkenjük a krémmel. Tetejére pirított mandulát szórunk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu