Gesztenyerolád

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Tészta:
3 egész tojás
3 evõkanál porcukor
3 evõkanál liszt
Krém: 25 dkg gesztenyemassza
15 dkg margarin
2 evõkanál meggybefõttlé
1 csészényi meggybefõtt
fél dl tejszín
1 evõkanál rum



Elkészítés:
Piskóta lapot kell készíteni.
A meggybefőtt kivételével az összes összetevőt egy tálba teszem. Habosra keverem. A kitekert piskótaroládra felkenem a tölteléket.Az apróra vágott meggyet belenyomkodom. Felcsavarjuk és alufóliába csomagoljuk. Ezután hűtőbe tesszük. Nagyjából fél napig hagyjuk a hűtőben. Tejszínhabbal isteni finom.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu