Gesztenyerolád
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
Tészta:
3 egész tojás
3 evõkanál porcukor
3 evõkanál liszt
só
Krém: 25 dkg gesztenyemassza
15 dkg margarin
2 evõkanál meggybefõttlé
1 csészényi meggybefõtt
fél dl tejszín
1 evõkanál rum
só
Elkészítés:
Piskóta lapot kell készíteni.
A meggybefőtt kivételével az összes összetevőt egy tálba teszem. Habosra keverem.
A kitekert piskótaroládra felkenem a tölteléket.Az apróra vágott meggyet belenyomkodom. Felcsavarjuk és alufóliába csomagoljuk. Ezután hűtőbe tesszük.
Nagyjából fél napig hagyjuk a hűtőben.
Tejszínhabbal isteni finom.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu