Mogyoróvajas keksz

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
10 dkg vaj
15 dkg mogyoróvaj
1 csipet só
1 kk. vaníliás cukor
14 dkg cukor
0.5 dl tej
1 kk. sütőpor
1 tojás
20 dkg rétesliszt
5 dkg 50%-os csokoládé


Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral; hozzáadjuk a mogyoróvajat, a tojást, a sütőporos lisztet és a tejet, majd elkeverjük. A féltáblányi csokoládét apróra törjük,és hozzáadjuk a masszához. Egy nagyobb tepsit sütőpapirral kibélelünk,erre kanalazzuk a tésztát. Előmelegitett sütőben 18-20 perc alatt megsütjük.A tepsin hagyjuk, amig kihűl.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu