Mangós-maracujás túrótorta

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
30 dkg liszt
5 dkg cukor
12.5 dkg vaj
1 tojás
só. A krémhez: 50 dkg túró
2 dl tejföl
15 dkg cukor
2 db tojás
1 mangó
2-3 maracuja


Elkészítés:
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát és fél órát pihentetjük a hűtőben. Majd kinyujtjuk és tortaformába tesszük. Majd a túrót kikeverjük a tejföllel és a tojásokkal, végül hozzáadjuk a cukrot. A gyümölcsöket botmixerrel pépesitjük, majd hozzákeverjük a túrókrém egyharmadához. Ezután rákanalazzuk váltva a kétféle krémet a tésztára. 180 fokon addig sütjük, amig meg nem szinesedik a krém.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu