Az almás töltelékVágjuk az almát apró darabokra.
Egy mikrózható, biztonságos tálban helyezzünk alma darabokat. Adjuk hozzá a vajat, a fahéjat és a cukrot.Jól keverje össze. Mikróba tesszük 1-2 percig, amíg az alma meglágyul.
A mikrohullámú után jó mennyiségű folyadék jelenhet meg. Ha még mindig meleg, adjunk hozzá 1 evőkanál lisztet és jól keverjük össze.
Az alma keverék vastagabb lesz, ha lisztet adjuk hozzá. Tegyük félre az alma keveréket, miközben elkészítjük a tortát.
A mogyoróvajas torta elkészítés:
Egy tálban keverjük össze az összes száraz összetevőt liszt, sütőpor, só és cukor. Jól keverjük össze. Ezután hozzáadjuk a mogyoróvajat, majd a tejet. Keverjük jól össze.
A sütemény összeállítása:Egy bögre aljába teszünk mogyoróvajas masszából, erre mehet az almás massza. mikróba tesszük ismét kb. 1 percre 100% -os teljesítmény mellett...
Megjegyzés: Almás mogyoróvajas bögrés sütemény( mikrós ) receptje és eredeti képe :theflavoursofkitchen
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés