További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Padlizsánkrém Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Szendvicsek, szendvicskrémek * Még több:Nagyon egyszerű receptek

Padlizsánkrém


Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Padlizsánkrém hozzávalók:

2 kg padlizsán
2 dl olaj
2 nagy fej hagyma

bors
1 citrom

Padlizsánkrém elkészítése:

Az egyforma méretű padlizsánokat tepsibe tesszűk, alaposan megszurkáljuk hústűvel, nehogy felrobbanjanak sütés közben, majd puhára sütjük.Amikor kihűlt, a héjából rozsdamentes késsel kikaparjuk, nagyon apróra vágjuk, majd a kockára vágott hagymával, sóval, borssal, olajjal, citromlével ízesítjük. Néhány órát a hűtőben érleljük, majd friss kenyérrel, paradicsomszeletekkel tálaljuk.

A Padlizsánkrém receptet küldte:Orsi77! Köszönjük szépen!

A receptet ennyiszer mentették el:6 !



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Padlizsánkrém ):0 db

Recept videók

Élesztő nélküli házi pizza...:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Padlizsánkrém recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Padlizsánkrém recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu