Egy nagyobb tálban keverjük össze a következőket:fekete áfonya, cukor, kukoricakeményítő, fahéj, só és a reszelt citromhéj.2 pitetésztát kinyújtunk. Utána belerakjuk a tepsibe.Ráöntjük az áfonyás tölteléket és elsimítjuk. Majd újabb 2 pitetésztát kinyújtunk és felcsíkozzuk. Ezen csíkokból lesz majd a "rács".
Ezeket a csíkokat úgy rendezzük el a tepsiben, hogy rács mintát kapjunk.
Előmelegített sütőben sütjük, kb. 200 fokon kb. 35 percig.
Melegen egy gombóc fagyival tálaljuk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:buzzfeed.com
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés