Az átszitált lisztet egy tálba tesszük a kakaóporral, a sütőporral és a sóval. A csokoládét olvasszuk fel a vajjal vízgőz fölött. A tojást habosítsuk fel a kristály- és a nádcukorral. Öntsük sorban, egymás után a tojásos részhez az olvasztott csokoládét, majd a szárazanyagokat is. Tegyük hűtőbe min. 2-3 órára, hogy formálható masszát kapjunk. Ha már tudunk vele dolgozni, gyúrjunk belőle, 40 grammos golyókat. Hempergessük őket porcukorba és tegyük a golyókat sütőpapírral bélelt tepsibe. Melegítsük elő a sütőt 155-175 fokra, süssük 12 percig őket.Sütés után hagyjuk kihűlni, ezalatt az idő alatt ropogós lesz a külseje.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés