A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk liszttel és paprikával. Egy közepes serpenyőben adjunk hozzá olívaolajat. Minkét oldalát megpirítjuk. Ugyanabba a serpenyőbe adjuk hozzá a hagymát, a sárgarépát, a paprikát, a fokhagymát és a sót. Főzzük, kevergetve néhány percig, amíg enyhén megpuhul. A zöldségágya mehet vissza a csirkecombok .Erre mehet rá a mustár, a sör , majd fedjük le és főzzük magas hőfokon 30 percig.
Egy turmixgébbe adjuk hozzá a pirított piros paprikát, a chilit, a krémsajtot, a majonézt, a curryot, a sót és a borsot. Az olívaolajjal összeturmixoljuk, amíg egy pasztává nem válik. Félretesszük...
A burgonyát forró olajban kisütjük. Tálaljuk...Zöldségekkel, a sült burgonyával és a szósszal a tetején...
Megjegyzés: Az eredeti csirkés recept itt:tastemade
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés