A cseresznyét turmixoljuk pépesre. Egy serpenyőbe öntsünk cukorszirupot, ebbe mehet bele a pépesített cseresznye, és a vaníliakivonat. Pároljuk kb. 5 percig( folyamatosan keverjük ), majd hagyjuk kihűlni.
Egy pohárba öntsünk szódát( vagy vizet ), tegyünk bele jeget és egy-két kanál cseresznye szirupot. Keverjük össze. Díszítsük cseresznyével, ha szükséges....:)
( Miután a cseresznye szirup kihűlt, töltse bele a légmentesen záródó üvegedénybe, és tároljuk a hűtőszekrényben legfeljebb 1 hónapig. )
Megjegyzés: Ez a recept kb. 10 adaghoz elegendő.
Az eredeti recept és a kép a Cseresznyés vanília szódhoz ( limonádé ):tasty
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés