Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Rosé és bogyós gumicukor hozzávalók:
1 csésze rozé bor( 240 ml ) zselatin por( 40 g ) fél csésze cukor( 100g ) eper kockára vágva(opcionális) áfonya(opcionális) málna(opcionális)
Rosé és bogyós gumicukor elkészítése:
Melegítsük a bort mikrohullámú sütőben kb. 1 percig.
A borhoz keverjük a cukrot és a zselatint, majd habverővel feloldódásig keverjük.
Öntsük a keveréket formákba. Ízlés szerint adjunk hozzá gyümölcsöt.
1 órára hűtőbe tesszük.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép a Rosé és bogyós gumicukorhoz:tasty
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés