4 evőkanál cukorral a tojás sárgáját felverjük. Kicsi sóval 6 evőkanál cukorral a tojás fehérjét is felverjük. A kettőt összevegyítjük.
Adunk hozzá:kakaóport,lisztet, étkezési keményítőt, majd egyenletesen elkeverjük. Tortaformába töltjük. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon sütjük meg. Kb 30-40 percig sül. Miután megsült hagyjuk kihűlni és három részre vágjuk fel.
Utána a pudingot készítjük el 4 evőkanál cukorral és tej hozzáadásával. Hűtőben hagyjuk hűlni.
Vaníliás cukorral, porcukorral a sütőmargarint elkeverjük. Ezután adjuk hozzá a kakaóport és ezzel is összekeverjük.
Amikor a krém elkészült és a puding kellően kihűlt, összekeverjük őket. Ezt a kapott masszát kenjük a tortába, és az oldalát is megkenjük vele. Ismét a hűtőbe tesszük megdermedni. A tetejére megolvasztjuk a csokit az olajjal. Bevonjuk vele a tortát, hűtőbe tesszük megint. Amennyiben maradt a krémből ( jó, ha marad ) erre a csokimázra teszünk rá.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés