Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: közepesen nehéz Árkategória: közepesen olcsó
Kétsajtos-tejszínes csirkemell hozzávalók:
8 szelet csirkemell
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
20 dkg trappista és füstölt sajt fokhagyma só olaj
Kétsajtos-tejszínes csirkemell elkészítése:
A hússzeleteket klopfolás után fűszerezze be. Forró olajon süsse meg a húsok mindkét oldalát, majd helyezze azokat egy tűzálló tálba. A tejszínt keverje össze a tejföllel, majd adjon hozzá 2 evőkanál olajat, fokhagymát és végül sózza meg. Az öntetet öntse rá a hússzeletekre, majd legvégül a tetejére szórja rá a reszelt sajtot. Előmelegített sütőben süsse míg a sajt meg nem pirul a tetején.
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés